Gestoomde tarbot met morilles
tarbot met spinazie
Colvert eend, licht gelakt met rode kool en vijgen
kalfsfilet met aromatische kruiden, rozebottelcoulis met bretonse kastanjebroodjes
Kalfsribeye met eekhoorntjesbrood, geglaceerde worteltjes, jonge knoflook en glace de veau
Lamskoteletjes met een bundeltje asperges
Reefilet met tartufatavulling en een boeketje seizoensgroenten
Gevulde gebraden kalkoen
Wilde eend op julienne van witlof, quenelles van knolselderpuree, saus van bospaddestoelen en Port
Fazant gebraden in wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroen
Lamscarré met kruidenboter
Koteletjes van hertenkalf met tropische peper, fruit en groenten met koffiekaramel
Parmentier van kalfsstaart met ganzenlever en truffel.
Reefilet in korst van peperkoek, taartje van gekarameliseerde sjalotten en Banyufssaus
Reerug gepaneerd met zwarte peper en amandelen
Reerugfilet met Cognac en knolselder
Duo van Kalfsfilet en kalfszwezerik met spinazie champignons, broccoli en rode wijnsaus
Parelhoen met sjalotten, peterseliequenelle en bospaddenstoelen
Reefilet met olijven, spitskool en abrikozen
eendenfilet met vruchtenpeper, appelgarnituur en calvadossaus
Stoverij van hertenschenkel met papardelle, ridderzwammen en witte kool
Tournedos Rossini
Canard a l’Orange met Tarte Tatin van witlof en rode ui
Steak Rossini met schorseneren en truffel