De Bacchante

Hoofdgerechten

GestoomdeTarbot

Gestoomde tarbot met morilles

tarbot met spinazie

tarbot met spinazie

Colverteend

Colvert eend, licht gelakt met rode kool en vijgen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

kalfsfilet

kalfsfilet met aromatische kruiden, rozebottelcoulis met bretonse kastanjebroodjes

kalfsribeye

Kalfsribeye met eekhoorntjesbrood, geglaceerde worteltjes, jonge knoflook en glace de veau

Lamskotelettenmetasperges

Lamskoteletjes met een bundeltje asperges

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reefilet met tartufatavulling en een boeketje seizoensgroenten

kalkoen

Gevulde gebraden kalkoen

wild-eeendop-een-bedje-van-witlof

Wilde eend op julienne van witlof, quenelles van knolselderpuree, saus van bospaddestoelen en Port

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fazant gebraden in wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroen

Fazant gebraden in wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroen

Lamscarré met kruidenboter

Lamscarré met kruidenboter

Koteletjes van hertenkalf met tropische peper, fruit en groenten met koffiekaramel

Koteletjes van hertenkalf met tropische peper, fruit en groenten met koffiekaramel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parmentier van kalfsstaart met ganzenlever en truffel.

Parmentier van kalfsstaart met ganzenlever en truffel.

Reefilet in korst van peperkoek, taartje van gekarameliseerde sjalotten en Banyufssaus

Reefilet in korst van peperkoek, taartje van gekarameliseerde sjalotten en Banyufssaus

ZADEL EN CARRÉ VAN REEKALF GEPANEERD MET ZWARTE PEPER EN AMANDELEN

Reerug gepaneerd met zwarte peper en amandelen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reefilet met Cognac en knolselder

Reerugfilet met Cognac en knolselder

Duo van Kalfsfilet en kalfszwezerik met spinazie champignons, broccoli en rode wijnsaus

Duo van Kalfsfilet en kalfszwezerik met spinazie champignons, broccoli en rode wijnsaus

Parelhoen met sjalotten, peterseliequenelle en bospaddenstoelen

Parelhoen met sjalotten, peterseliequenelle en bospaddenstoelen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reefilet met olijven, spitskool en abrikozen

Reefilet met olijven, spitskool en abrikozen

eendenfilet met vruchtenpeper, appelgarnituur en calvadossaus

eendenfilet met vruchtenpeper, appelgarnituur en calvadossaus

Stoverij van hertenschenkel met papardelle, ridderzwammen en witte kool

Stoverij van hertenschenkel met papardelle, ridderzwammen en witte kool

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tournedos Rossini

Tournedos Rossini

Canard a l''Orange

Canard a l’Orange met Tarte Tatin van witlof en rode ui

Steak Rossini met schorseneren en truffel

Verified by MonsterInsights