
Gestoomde tarbot met morilles

tarbot met spinazie

Colvert eend, licht gelakt met rode kool en vijgen

kalfsfilet met aromatische kruiden, rozebottelcoulis met bretonse kastanjebroodjes

Kalfsribeye met eekhoorntjesbrood, geglaceerde worteltjes, jonge knoflook en glace de veau

Lamskoteletjes met een bundeltje asperges

Reefilet met tartufatavulling en een boeketje seizoensgroenten

Gevulde gebraden kalkoen

Wilde eend op julienne van witlof, quenelles van knolselderpuree, saus van bospaddestoelen en Port

Fazant gebraden in wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroen

Lamscarré met kruidenboter

Koteletjes van hertenkalf met tropische peper, fruit en groenten met koffiekaramel

Parmentier van kalfsstaart met ganzenlever en truffel.

Reefilet in korst van peperkoek, taartje van gekarameliseerde sjalotten en Banyufssaus

Reerug gepaneerd met zwarte peper en amandelen

Reerugfilet met Cognac en knolselder

Duo van Kalfsfilet en kalfszwezerik met spinazie champignons, broccoli en rode wijnsaus

Parelhoen met sjalotten, peterseliequenelle en bospaddenstoelen

Reefilet met olijven, spitskool en abrikozen

eendenfilet met vruchtenpeper, appelgarnituur en calvadossaus

Stoverij van hertenschenkel met papardelle, ridderzwammen en witte kool

Tournedos Rossini

Canard a l’Orange met Tarte Tatin van witlof en rode ui

Steak Rossini met schorseneren en truffel