Zeebaars met caramel van champignons
Praline van tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise
Hamburger van gerookte zalm
Zonnevis, met mesheften, gedroogde tomaten en chorizo
gefrituurde langoustines met sesamkletskopje en cantaloup meloen
Asperges a la Flamande met garnalen
Halve kreeft, wok van asperges en zeegroenten, met een blanke botersaus met noilly prat
Zeeuwse platte oesters met champagne
Lasagne van yellowfin tonijn en kalfsmuis met een creme van truffel en frisse botersaus
Zeeuwse Kokkels in escabeche, quinoa met aubergine en kiemzaadjes
Bouillabaise van tong, venkelmousseline en makreelsabayon
Tartaar van zalm met champagneroom
Mille-feuille van Coquilles Saint Jaques met krab.
Millefeuille van tonijntartaar, rinse tomaatjes en chips van aardappelen
Rillette van krab
Escargots met Shiitake paddenstoelen
Lekkernij van krab en zalm met een mousse van tong
Asperges, truffelvinaigrette en Parmezaankrullen
Delicatesse van asperges en kaviaar, gelei van kalfsstaart en avocadomousse
Asperges op Noorse wijze met mousselinesaus
Gemarineerde asperges met Zeeuwse kreeft en parmezaanbonbons
Kabeljauw met mini-courgettes en garnalen
In citroenolie gekonfijte wilde Schotse zalm met korianderrisotto/zoetzure tomaat en krokant koekje van ansjovis en groene olijf
Risotto met Parmezaan, Sint-Jakobs schelpen en geraspte truffel
Zoete Spaans ui gevuld met kalfszwezerik en cantharellen
Amandes met pickles van rode biet
Kastagnecreme met brie
Kabeljauwlamellen met aardpeer, hazelnoot en truffel
Jacobsmosselen met oesters
langoustines en specerijen met rundermerg, sesamzaad en wakame
Peche Miraculeuse
Tartaar van langoustines mi-cuit, met sushi-rijst, soja en tonijn
Tarbot met ansjovis spinazie en tomaat
Tartaar van zalm met champagne room
Ravioli gevuld met poulet noir daarop een langoustine met kreeftensaus
Langoustine met een mousse van aardpeer, schaaldiersoepje en truffelschuim