De Bacchante

Entrees

Zeebaars met caramel van champignons

Praline van tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise

Praline van tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise

hamburgervangerooktezalm Hamburger van gerookte zalm

 
 
 
 
 
 
 
 

Zonnevis, met mesheften, gedroogde tomaten en chorizo

gefrituurde langoustines met sesamkletskopje en cantaloup meloen

Asperges a la Flamande met garnalen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halve Oostercheldekreeft, wok van asperges en zeegroenten, met een blanke botersaus met noilly prat

Halve kreeft, wok van asperges en zeegroenten, met een blanke botersaus met noilly prat

Zeeuwse platte oesters met champagne

Zeeuwse platte oesters met champagne

Lasagne van yellowfin tonijn en kalfsmuis met een creme van truffel en frisse botersaus

Lasagne van yellowfin tonijn en kalfsmuis met een creme van truffel en frisse botersaus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zeeuwse Kokkels in escabeche, quinoa met aubergine en kiemzaadjes

Bouillabaise van tong, venkelmousseline en makreelsabayon

Bouillabaise van tong, venkelmousseline en makreelsabayon

Tartaar van zalm met champagneroom

Tartaar van zalm met champagneroom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mille-feuille van Coquilles Saint Jaques met krab.

Mille-feuille van Coquilles Saint Jaques met krab.

Millefeuille van tonijntartaar, rinse tomaatjes en chips van aardappelen

Rillette van krab

Rillette van krab

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Escargots met Shiitake paddestoelen

Escargots met Shiitake paddenstoelen

Lekkernij van krab en zalm met een mousse van tong

Lekkernij van krab en zalm met een mousse van tong

Asperges, truffelvinaigrette en Parmezaankrullen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delicatesse van asperges en kaviaar, gelei van kalfsstaart en avocadomousse

Delicatesse van asperges en kaviaar, gelei van kalfsstaart en avocadomousse

Asperges op Noorse wijze met mousselinesaus

Asperges op Noorse wijze met mousselinesaus

Gemarineerde asperges met Zeeuwse kreeft en parmezaanbonbons

Gemarineerde asperges met Zeeuwse kreeft en parmezaanbonbons

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kabeljauw met mini-courgettes en garnalen

http://www.bacchante.nl/recepten/voorgerechten/in-citroenolie-gekonfijte-wilde-schotse-zalm-met-korianderrisottozoetzure-tomaat-en-krokant-koekje-van-ansjovis-en-groene-olijf/

In citroenolie gekonfijte wilde Schotse zalm met korianderrisotto/zoetzure tomaat en krokant koekje van ansjovis en groene olijf

Risotto met Parmezaan, Sint-Jakobs schelpen en geraspte truffel

Risotto met Parmezaan, Sint-Jakobs schelpen en geraspte truffel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoete Spaans ui gevuld met kalfszwezerik en cantharellen

Zoete Spaans ui gevuld met kalfszwezerik en cantharellen

Amandes met pickles van rode biet

Amandes met pickles van rode biet

Kastagnecreme met brie

Kastagnecreme met brie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kabeljauwlammellen

Kabeljauwlamellen met aardpeer, hazelnoot en truffel

Jakobsmosselen-met-oesters

Jacobsmosselen met oesters

langoustines en specerijen met rundermerg, sesamzaad en wakame

langoustines en specerijen met rundermerg, sesamzaad en wakame

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peche Miraculeuse

Peche Miraculeuse

Tartaar van langoustines mi-cuit, met sushi-rijst, soja en tonijn

Tarbot met ansjovis spinazie en tomaat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tartaar van zalm met champagne room

Ravioli gevuld met poulet noir daarop een langoustine met kreeftensaus

Langoustine met een mousse van aardpeer, schaaldiersoepje en truffelschuim

Verified by MonsterInsights