Skip to content
Amandes met pickles van rode biet
Asperges a la Flamande met garnalen
Asperges op Noorse wijze
Asperges, truffelvinaigrette Parmezaankrullen
Praline van tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise
hamburger van gerookte zalm
kreeft, wok van asperges en zeegroenten, een blanke botersaus met noilly prat
Lasagne van yellowfin tonijn en kalfsmuis met een creme van truffel en frisse botersaus
gefrituurde langoustines met sesamkletskopje en cantaloup meloen
Mille-feuille van Coquilles Saint Jaques met krab.
Millefeuille van tonijntartaar, rinse tomaatjes en chips van aardappelen
Bouillabaise van tong, venkelmousseline en makreelsabayon
Rillette van krab
Escargots met Shiitake paddenstoelen
Lekkernij van krab en zalm met een mousse van tong
Delicatesse van asperges en kaviaar, gelei van kalfsstaart en avocadomousse
Gemarineerde asperges met Zeeuwse kreeft en parmezaanbonbons
Kastanjecreme met brie
Kabeljauw met mini-courgettes en garnalen
Langoustine met een mousse van aardpeer, schaaldiersoepje en truffelschuim
langoustines en specerijen met rundermerg, sesamzaad en wakame
Kabeljauwlamellen met aardpeer, hazelnoot en truffel
Jacobsmosselen met oesters
Peche Miraculeuse
Ravioli gevuld met poulet noir daarop een langoustine met kreeftensaus
Risotto met Parmezaan, Sint-Jakobs schelpen en geraspte truffel
Tarbot met ansjovis spinazie en tomaat
Tartaar van langoustines mi-cuit, met sushi-rijst, soja en tonijn
Tartaar van zalm met champagne room
Zalm met korianderrisottoen krokant koekje van ansjovis en groene olijf
Zeebaars met caramel van champignons
Zeeuwse Kokkels in escabeche, quinoa met aubergine
Zeeuwse platte oesters met champagne
Zoete Spaans ui gevuld met kalfszwezerik en cantharellen
Zonnevis, met mesheften, gedroogde tomaten en chorizo 