Skip to content
Contact gegevens:
De Bacchante Wijnimporteur
Kassa
My account
Recepten
Amuses
Avocado-Komkommersoep met zeewier
Krab met avocado en platte kaas
Entrees
Amandes met pickles van rode biet
Asperges a la Flamande met garnalen
Asperges op Noorse wijze met mousselinesaus
Asperges, truffelvinaigrette en Parmezaankrullen
Bouillabaise van tong, venkelmousseline en makreelsabayon
Delicatesse van asperges en kaviaar, gelei van kalfsstaart en avocadomousse
Escargots met Shiitake paddenstoelen
Gemarineerde asperges met kreeft en parmezaan
Gemarineerde coquilles met gerookte paling
Hamburger van gerookte zalm
kabeljauw, aardpeer, hazelnoot en wintertruffel
Kastanjecreme met brie
Kokkels in escabeche, quinoa met aubergine en kiemzaadjes
Kreeft geweld in Arbequina-olie, ceviche van coquilles en een salsa van datterinitomaatjes
Kreeft, wok van asperges en zeegroenten, met blanke botersaus met noilly prat
Langoustine met een mousse van aardpeer, schaaldiersoepje en truffelschuim
langoustines en specerijen met rundermerg, sesamzaad en wakame
Langoustines met een pikant sesamkletskopje en cantaloup meloen
Lasagne van tonijn en kalfsmuis
Lekkernij van krab en zalm, met een mousse van tong en Oscietra-kaviaar
Makreel met komkommer, vlierbloesemyoghurt en zwarte knoflook
Mille-feuille van Coquilles Saint Jaques met krab
Millefeuille van tonijntartaar, rinse tomaatjes en chips van aardappelen
Peche Miraculeuse
Praline van tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise
Ravioli gevuld met poulet noir daarop een langoustine met kreeftensaus
Rillet van krab
Risotto met Parmezaan, Sint-Jakobs schelpen en geraspte truffel
Salade van kreeft, nieuwe aardappeltjes, gedroogde tomaat, remoulade van kreeft en tarbot
Sint-Jakobsmosselen met oester “Eloïse”
Tarbot met ansjovis spinazie en tomaat
Tarbot met bloemkool, haringkuit en eikhaas
Tartaar van langoustines
Tartaar van langoustines mi-cuit, met sushi-rijst, soja en tonijn
Tartaar van zalm met champagneroom
Zalm met risotto, tomaat, ansjovis en groene olijf
Zeebaars file met caramel van champinons
Zeeduivel carpaccio met verjus, pecorino, tomaat en gefrituurde sjalot
Zeeduivel, mousseline van gele courgettes, kokkels en vleesjus
Zeetong gegrild met rauwe gemarineerde sint-jakobsvruchten, artisjokcrème en schaaldierenjus met Thaise limoen
Zeeuwse platte oesters au Champagne
Zoete Spaanse ui gevuld met kalfszwezerik en cantharellen
Zonnevis, met mesheften, gedroogde tomaten en chorizo
Hoofdgerechten
Baeckeofe van kip
Canard a l’Orange met Tarte Tatin van witlof en rode ui
Duo van Kalfsfilet en kalfszwezerik met spinazie champignons, broccoli en rode wijnsaus
Eend met rode kool en vijgen
Eendenfilet met vruchtenpeper, appelgarnituur en calvadossaus
Entrecôte met sjalottencompte, artisjokenpuree en soufflé aardappels.
Fazant gebraden in wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroen
Geitenlamsbout
Gestoomde tarbot met lamsoor, gebakken asperges en morilles, chips van aardpeer
Hertenfilet gelardeerd, met groentetaartje
Kabeljauw met mini-courgettes en garnalen
kalfsfilet met aromatische kruiden, rozebottelcoulis met Bretonse kastanjebroodjes
Kalfsribeye met cantharellen
Kalfsribeye met eekhoorntjesbrood, geglaceerde worteltjes, jonge knoflook en glace de veau
Kalfsribstuk met mosterdkruim
Kalfsschenkel met gestoofde witloof
Kalkoen uit de oven
Koteletjes van hertenkalf met tropische peper, fruit en groenten met koffiekaramel
Lamscarré met drie auberginebereidingen en ontpitte olijven
Lamscarré met kruidenboter
Lamskoteletjes met een bundeltje asperges
Parelhoen met sjalotten, peterseliequenelle en bospaddenstoelen
Parmentier van kalfsstaart met ganzenlever en truffel
Reefilet in korst van peperkoek, taartje van gekarameliseerde sjalotten en Banyulssaus
Reefilet met Cognac en knolselder
Reefilet met olijven, spitskool en abrikozen
Reefilet met tartufatavulling en een boeketje seizoensgroenten
Reerug, gepaneerd met zwarte peper en amandelen, stoofpeertjes, kastanjes en meiknolletjes met kardemom
Risotto met groene asperges en morieljes
Steak Rossini met schorseneren en truffel
Stoverij van hertenschenkel met papardelle, ridderzwammen en witte kool
Tournedos Rossini
Wilde eend op julienne van witlof, quenelles van knolselderpuree, saus van bospaddestoelen en Port
Wilde eend, witlof, knolselderpuree, saus van bospaddestoelen en Port
Zuurkool met Elzasser garnituur
Nagerechten
Aardbeien met munt
Carpaccio van ananas met chocoladeijs
Chocoladetaart zonder bloem
Crème caramel
Kwartet van Zomerkoninkjes
Mango Sushi met groene peper en kokossorbet
Moelleux van zwarte chocolade en coulis van frambozen
Passievrucht Soufflé met Vanille
Peren op een spiegel van Chocoladesaus
Rood fruit met île flottante, dropplant en basilicum
Roquefort met appelgelei en krokant notenbrood
Sabayon met sinaasappel
Salade van bloedsinaasappel
soep van kleine vruchten met wijn en citroenijs/
Tiramisu van rabarber en aardbeien
Verse vijgen uit de oven
Vruchtensoep met wijn en citroenijs
Zoethoutrijstpudding met gepocheerde Williams peer en heldere karamelsaus
Wijn
Frankrijk
Bordelais
Chateau Bel Air Marquis d’Aligre
Chateau de Pitray
Chateau de Rayne Vigneau
Chateau de Reignac
Chateau Grand-Puy Ducasse
Chateau Meyney
Chateau Tayac
Bourgogne
Domaine Nathalie et Gilles Fèvre Chablis
Chateau Lastours
Domaine Ray-Jane
Elzas
Languedoc
Domaine Henry
Loire
Chateau de l’Aulée
Domaine Bernard Baudry Chinon
Domaine Eric Morgat
Domaine Huet Vouvray
Domaine Luneau-Papin
Portugal
Bairrada
Dão
Douro
Weinviertel
Wijnwebwinkel
Winkelwagen
De Bacchante
Recepten
Amuses
Amuses
Avocado-komkommer soep
Krab met avocado en platte kaas