De Bacchante

Entrees

Amandes met pickles van rode biet
Amandes met pickles van rode biet
Asperges a la Flamande met garnalen
Asperges op Noorse wijze met mousselinesaus
Asperges op Noorse wijze

Asperges, truffelvinaigrette Parmezaankrullen
Praline van tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise
Praline van tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise
hamburger van gerookte zalm
hamburger van gerookte zalm

 

 

 

 

 

 

 

 

kreeft, wok van asperges, zeegroenten, blanke botersaus met noilly prat
kreeft, wok van asperges en zeegroenten, een blanke botersaus met noilly prat
Lasagne van yellowfin tonijn en kalfsmuis met een creme van truffel en frisse botersaus
Lasagne van yellowfin tonijn en kalfsmuis met een creme van truffel en frisse botersaus
gefrituurde langoustines met sesamkletskopje en cantaloup meloen

 

 

 

 

 

 

Mille-feuille van Coquilles Saint Jaques met krab.
Mille-feuille van Coquilles Saint Jaques met krab.
Millefeuille van tonijntartaar, rinse tomaatjes en chips van aardappelen
Bouillabaise van tong, venkelmousseline en makreelsabayon
Bouillabaise van tong, venkelmousseline en makreelsabayon

 

 

 

 

 

 

 

Rillette van krab
Rillette van krab
Escargots met Shiitake paddestoelen
Escargots met Shiitake paddenstoelen
Lekkernij van krab en zalm met een mousse van tong
Lekkernij van krab en zalm met een mousse van tong

 

 

 

 

 

 

 

Delicatesse van asperges en kaviaar, gelei van kalfsstaart en avocadomousse
Delicatesse van asperges en kaviaar, gelei van kalfsstaart en avocadomousse
Gemarineerde asperges met Zeeuwse kreeft en parmezaanbonbons
Gemarineerde asperges met Zeeuwse kreeft en parmezaanbonbons

 

 

 

 

 

 

 

Kastagnecreme met brie
Kastanjecreme met brie
Kabeljauw met mini-courgettes en garnalen
Langoustine met een mousse van aardpeer, schaaldiersoepje en truffelschuim

 

 

 

 

 

 

 

langoustines en specerijen met rundermerg, sesamzaad en wakame
langoustines en specerijen met rundermerg, sesamzaad en wakame
kabeljauwlammellen
Kabeljauwlamellen met aardpeer, hazelnoot en truffel
Jakobsmosselen-met-oesters
Jacobsmosselen met oesters

 

 

 

 

 

 

 

Peche Miraculeuse
Peche Miraculeuse
Ravioli gevuld met poulet noir daarop een langoustine met kreeftensaus
Risotto met Parmezaan, Sint-Jakobs schelpen en geraspte truffel
Risotto met Parmezaan, Sint-Jakobs schelpen en geraspte truffel

 

 

 

 

 

 

 

Tarbot met ansjovis spinazie en tomaat
Tartaar van langoustines mi-cuit, met sushi-rijst, soja en tonijn
Tartaar van zalm met champagne room

 

 

 

 

 

 

 

http://www.bacchante.nl/recepten/voorgerechten/in-citroenolie-gekonfijte-wilde-schotse-zalm-met-korianderrisottozoetzure-tomaat-en-krokant-koekje-van-ansjovis-en-groene-olijf/
Zalm met korianderrisottoen krokant koekje van ansjovis en groene olijf
Zeebaars met caramel van champignons
Zeeuwse Kokkels in escabeche, quinoa met aubergine

 

 

 

 

 

 

 

Zeeuwse platte oesters met champagne
Zeeuwse platte oesters met champagne
Zoete Spaans ui gevuld met kalfszwezerik en cantharellen
Zoete Spaans ui gevuld met kalfszwezerik en cantharellen
Zonnevis, met mesheften, gedroogde tomaten en chorizo
Verified by MonsterInsights