De Bacchante

Krab met avocado en platte kaas

Amuse Avocado Krab
Amuse Avocado Krab
Peter Goosens
1rijpe avocado
1limoen, het sap
1chilipeper, fijngesneden
1 klpijnboompitten, fijngehakt
200 grkrabvlees
1 elmayonaise
1 elkwark
1 elplatte kaas
1sjalot, fijngesnipperd
1/2groene appel, in kleine blokjes 
kroepoek
dille – basilicum – rucola 
peper – zout
Ingredienten voor 4 personen

Een recept van njam! chef Peter Goossens

Bereiden:

Plet de avocado tot een smeuïge mousse. Voeg limoensap, de chilipeper en de pijnboompitten toe. Kruid met peper en zout.

Meng het krabvlees met een eetlepel mayonaise, peper en zout.

Meng  de kwark met de platte kaas. Kruid met peper en zout, voeg het sjalotje,  de appel en limoensap toe.

Serveren:

Leg een lepel avocadomousse in een kommetje. Doe daar het krabvlees en de platte kaas bovenop. Werk af met verkruimelde kroepoek en de verse kruiden.

Verified by MonsterInsights